Makelaardij Op Maat

Ik ben Baukje Bosma en als woningmakelaar actief vanuit mijn woonplaats Feanwâlden en omgeving Leeuwarden. In de verhitte woningmarkt begeleid ik woningzoekers bij de koop van hun droomhuis. Daarnaast bemiddel ik bij de verkoop van woningen.

Het verkopen van een woning is maatwerk. Daarom maak ik voor de woning een plan van aanpak. Ik werk samen met experts; een professionele woningfotograaf en een interieurstyliste. Ik ben van mening dat een goede voorbereiding bij de verkoop van een woning van groot belang is. Je krijgt namelijk maar één kans voor de eerste indruk.

Naast aan- en verkoop kunnen wij ook taxatierapporten verzorgen. Deze taxaties voldoen aan de eisen van de bank of geldverstrekker.

Ik voer de naam Makelaardij Op Maat en werk samen met een makelaar uit Birdaard en Sint Annaparochie. Met elkaar kunnen wij de krachten en expertise bundelen. Wij zijn aangesloten bij de VBO Makelaars. Deze branche organisatie staat voor kwaliteit en integriteit. Zo wordt geborgd dat wij in het bezit zijn van de nodige certificaten en diploma’s.

Ik heb een heldere aanpak, ben nuchter en nieuwsgierig van aard. Ik vind het belangrijk dat de verkoper en koper een goed gevoel hebben.

Wil je meer over mij weten? Kijk eens op mijn weblog waarin in mijn ervaringen als makelaar deel; gelukkigverhuizen.nl
Natuurlijk mag je ook rechtstreeks contact met mij opnemen.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.