Metselbedrijf De Wouden BV Friesland

Metselbedrijf De Wouden bv is opgericht in 1997 door Jan Postma, die de vakkennis heeft overgenomen van zijn vader. Een doorgewinterde vakman, die naast zijn ondernemingsvaardigheden ook de kennis kan overdragen.

In deze tijd is het belangrijk voor een aannemer om te kunnen vertrouwen op betrouwbare onderaannemers. Metselbedrijf De Wouden bv denkt graag met de aannemer mee over alle facetten van het metselwerk: Logostiek, planning, routing en natuurlijk het leveren van kwaliteit, dit is belangrijk voor zowel de aannemer als metselbedrijf om de faalkosten tot een minimum te beperken.

Het metselbedrijf staat voor kwaliteit en kwantiteit en is sinds 2003 in het bezit van het VCA* Certificaat, hierbij wordt in Januari 2013 ook nog het Komo certificaat aan toegevoegd. Dit Komo certificaat geeft aan dat het metselbedrijf ieder jaar wordt gecontroleerd in alle onderdelen van het metsel-lijm -en voegwerk, het Komo certificaat word  steeds meer geëist door de opdrachtgevers, vooral in de rijksprojecten.

Metselbedrijf De Wouden bv realiseert projecten voor gerenommeerde aannemers in het noorden van Nederland.

Opleiding

Sinds een aantal jaren heeft ons metselbedrijf gediplomeerde leermeester metselaars opgeleid. In samenwerking met Fundeon worden de leerlingen opgeleid tot vaklieden. Hiermee mag metselbedrijf De Wouden bv het label van erkend leerbedrijf uitdragen.

Personeel

Het personeelsbestand van het metselbedrijf bestaat uit 20 personeelsleden, daarnaast worden indien nodig Zzp’ers ingehuurd. Deze Zzp’ers zijn uitgeselecteerd en voldoen aan de gestelde eisen zoals; VCA (vol), VAR verklaring, belastingdienst -en Kvk inschrijving en hebben een aansprakelijkheidsverzekering.

Product

Metselbedrijf De Wouden bv is gespecialiseerd in alle type Metsel-Voeg-Lijmwerken. Voor het leveren van een zo hoog mogelijk kwaliteit denkt ons metselbedrijf in het begin stadium graag mee over het metselwerk. Hierdoor kan in samenwerking met de aannemer, de opdrachtgever en architect zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van het metselwerk. Dit om samen een goed product te leveren.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.