Knallende start SOD seizoen 2019/2020

Beste leden,

Op donderdag 19 september a.s.  zal niemand minder dan Henk de Jong te gast zijn bij de openingsavond van het nieuwe SOD seizoen. Henk is terug en niet alleen in zijn eigen mooie provincie Fryslân als trainer van zijn geliefde SC Cambuur, maar hij komt na 6 jaar ook terug als spreker in De Westereen.

Hier zal enige uitleg nodig zijn: Henk de Jong destijds trainer van SC Cambuur kwam op uitnodiging van de VV Zwaagwesteinde naar, hoe toevallig, Zalencentrum Old Dutch voor wat later bleek zijn eerste optreden als publieke spreker. Dat dit hem prima beviel blijkt wel uit de ontelbare aanvragen na dit spetterende optreden in de Fryske Walden.

Dankbaar was hij dan ook, om waar het ooit voor Henk begon, weer terug te komen om jullie als trouwe leden van de SOD een kijkje te laten nemen in de dagelijkse bezigheden van deze onder het trainersgilde “nationale knuffelbeer” genoemd. Henk neemt u mee in zijn nu al bewogen trainerscarrière en de belevenissen daaromheen. Als het goed is zal Henk in gezelschap zijn van zijn assistent Sandor van der Heide indien deze tijdig uit zijn escaperoom is ontsnapt ( hierover op de avond zelf meer ). Want naast de intensieve trainingsklus bij opnieuw SC Cambuur hebben de beide heren een druk bezette agenda. Het zal niet alleen over voetbal gaan, de zakelijke kant zal ook zeker niet worden vergeten. Wij zijn als bestuur van de SOD dan ook zeer verheugd om dit tweetal onder leiding van Wilfred Genee van het AD te mogen verwelkomen op deze bijzondere avond. Wij gaan uit van een uitverkocht huis.

U bent hier toch zeker bij aanwezig?

Donderdag 19 september 2019

Restaurant & Partycentrum Old Dutch De Westereen

Het programma ziet er als volgt uit:

 

18:15 – 18:45 Ontvangst en opening nieuw seizoen

18:45 – 20:15 Buffet

20:15              Start avond

 

Wij rekenen op uw komst, maar zien wel graag uw aanmelding vóór 17 september a.s. tegemoet. Dit kan door mail te beantwoorden.

 

Komt u met meer dan 2 personen per bedrijf, dan vragen wij een bijdrage van € 25 p.p.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur SOD

 

Dit bericht is gepost in Agenda. Bookmark de link.

Geef een reactie