Abiant Uitzendgroep

Abiant. Dat komt goed.
Abiant Uitzendgroep is een betrokken uitzender en detacheerder van flexpersoneel. Wij bieden extra handen om pieken op te vangen en personeel voor structurele hulp of langdurige vervanging. Abianters zijn echte doorpakkers die er staan als u ze nodig heeft. Met verschillende opleidings- en ervaringsniveaus en uiteenlopende specialisaties. Dagelijks zijn ruim 2.000 Abianters aan het werk voor onze opdrachtgevers.

Historie
Abiant is ontstaan doordat groepjes boeren, ongeveer 50 jaar geleden, coöperatieve verenigingen oprichtten. De belangrijkste aanleiding was de arbeidsvoorziening bij ziekte en arbeidspieken. Abiant heeft nog steeds een coöperatieve ondernemingsvorm. Meer over de historie van Abiant leest u in het levensverhaal.

Onze kwaliteit
We vinden dat we alleen meerwaarde kunnen leveren als we begrijpen wat er belangrijk is in uw bedrijf en in uw branche. Daarom zijn we juist actief in sectoren waar de mentaliteit van onze mensen goed bij past en die we van haver tot gort kennen.

Abiant is VCU-gecertificeerd en voldoet aan NEN 4400-1. Kijk voor meer informatie over Abiant en onze kwaliteitsgaranties op de website www.abiant.nl.

Altijd dichtbij
Met negen vestigingen is Abiant Uitzendgroep actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en daarmee altijd bij u in de buurt. Persoonlijk, betrokken en dichtbij in uitzenden en detacheren.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.