Asfelias, Cyberweerbaarheid voor het MKB!

Asfelias is een bedrijf dat zich richt op cyberweerbaarheid voor het MKB. Het bedrijf is opgericht in 2021 door Jouwert Wielinga en Nam Nguyen. Jouwert werkt sinds 2016 in de ICT en is zich gaan specialiseren in cybersecurity. Hij zag tijdens zijn HBO-ICT studie dat veel MKB’ers moeite hadden met dit onderwerp en hierdoor vaak onnodig slachtoffer werden van digitale aanvallen. Samen met Nam kwam hij op het idee om een bedrijf te beginnen die deze doelgroep kan helpen.

Asfelias biedt verschillende diensten aan om de digitale beveiliging van MKB-bedrijven te verbeteren. Zo voert Asfelias bijvoorbeeld kwetsbaarheidsscans uit op bedrijfsnetwerken en websites, waarbij onder andere duizenden bekende kwetsbaarheden en onveilige instellingen worden gecontroleerd. Uit de scan komt een begrijpbare rapportage waarin de gevonden kwetsbaarheden worden uitgelegd en passende maatregelen worden voorgesteld. Ook ondersteunen ze bij het verhelpen van de kwetsbaarheden en het verhogen van de cyberweerbaarheid.

Asfelias heeft als missie om Nederlandse MKB’ers weerbaarder te maken tegen cybercriminelen, die steeds vaker en makkelijker aanvallen uitvoeren op kleine ondernemingen. Asfelias wil ondernemers minder zorgen laten maken over cyberdreigingen en hen helpen om hun basisbeveiliging op orde te krijgen.

Bent u geïnteresseerd in wat Asfelias kan doen voor uw bedrijf? Kijk dan even op de website of neem contact op!

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.