Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Korte lijnen, gedreven medewerkers en een persoonlijk betrokken directie en managementteam, dat is waar Bouwgroep Dijkstra Draisma voor staat. Bouwgroep Dijkstra Draisma onderscheidt zich door heldere communicatie, een praktische aanpak en innovatieve oplossingen zonder het vakmanschap uit het oog te verliezen. Bouwen volgens afspraak, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Wij houden ons aan het budget, leveren op volgens planning en garanderen kwaliteit. Dankzij onze onuitputtelijke ervaring en daadkrachtige werkwijze zijn wij niet meer weg te denken in de bouwwereld en is uw opdracht bij ons in goede handen. Een begrip in de bouw!

De onderneming

Bouwgroep Dijkstra Draisma is een aannemingsbedrijf met een jaaromzet van ruim € 100.000.000,-. Ons bedrijf staat garant voor al meer dan 100 jaar bouwervaring en telt zo’n 280 werknemers. Vanuit twee vestigingen – Bolsward en Dokkum – richten wij ons met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder.

Bijzonder

Ons bedrijf mag sinds 2010 het predicaat Best Managed Company voeren. In 2015 voor de zesde keer op rij! Omdat we ons in 2013 voor het vierde opeenvolgende jaar gekwalificeerd hebben als Best Managed Company hebben we automatisch, maar met trots, de status Gold Member gekregen. “Best Managed Companies” is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf.
Dit laat zien dat wij de top willen bereiken! Vandaar dat wij in sc Cambuur een “partner” herkennen die net als ons wil presteren. De sponsoring van sc Cambuur, als ook de sponsoring van vele lokale initiatieven, past goed bij de mentaliteit van ons familiebedrijf.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.