Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Wij zijn Bouwgroep Dijkstra Draisma. Een innovatief en daadkrachtig bedrijf, dat vanuit haar vestigingen in Dokkum en Bolsward verantwoordelijkheid durft te nemen voor haar werk en de wereld om zich heen. We hebben de overtuiging dat wij als bouwbedrijf  bijdragen aan een duurzaam gebouwde omgeving, waardoor we een bewoonbare wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Samen willen we bouwen aan een duurzame toekomst!

Drang naar innovatie

Bouwgroep Dijkstra Draisma is het bouwbedrijf met een breed aanbod in zorg, onderwijs, recreatie, kantoren en woningbouw. We willen een voorloper zijn in het creëren van vernieuwing in de markt en een inspirator zijn met onze ideeën over bouwen aan en in de toekomst. Daarom ontwikkelen we zelf producten en bouwconcepten in onze fabriek, waar we tegenwoordig complete duurzame gevels produceren. Zo waarborgen we de kwaliteit en kunnen we blijven innoveren.

Onderscheidend in ondernemerschap

In 2018 mocht Bouwgroep Dijkstra Draisma zich trotse winnaar noemen van de Koning Willem I Prijs. De Koning Willem I Stichting heeft ons als beste beoordeeld op ons financieel-economisch beleid en op de criteria “durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid en innovatie”. De prijs vormt de ultieme bekroning op goed ondernemerschap.

Ons bedrijf mag sinds 2010 ook het predicaat Best Managed Company voeren, als een van de best geleide bedrijven in Nederland. In 2019 voor de negende keer op rij, waardoor we met trots de status Platinum Member dragen!

Meer weten? Bezoek dan onze website.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.