DVEN Accountants Adviesgroep

DVEN Accountants Adviesgroep

Als ondernemer hebt u baat bij een adviseur die met u meedenkt. Iemand die u kunt vertrouwen en bij wie u zich goed voelt. Want of het nu gaat over het starten van een onderneming, belastingadvies, administratie, bedrijfsovername of over uw financiële toekomst: bedrijfseconomische, fiscale en financiële zaken vragen om een gedegen en betrouwbare partner.

De Vries Everts Numan Accountants Adviesgroep heeft zich de afgelopen zeventig jaar bewezen in betrokkenheid. Wij staan dicht bij onze klanten, wij kennen het bedrijfsleven in Friesland en West-Groningen als geen ander en met ruim vijftig hoog gekwalificeerde medewerkers staan we elke dag voor u klaar. De enorme hoeveelheid vakkennis en ervaring die wij in huis hebben willen wij graag met u delen.

Als ondernemer hebt u behoefte aan een klankbord en korte lijnen, aan iemand die met een pro-actieve houding en frisse blik naar uw bedrijfssituatie kijkt, daarover vragen beantwoordt èn ze vooral ook stelt. Onze mensen zoeken eerst tot de bodem uit wat voor u de beste oplossingen zijn en hakken pas daarna knopen door. Wij anticiperen op actuele ontwikkelingen, nieuwe wetgeving of veranderende marktomstandigheden. U kunt rekenen op een nuchtere aanpak; helder en eerlijk.

U werkt samen met een persoonlijk adviseur, uw vertrouwenspersoon en klankbord die op de hoogte is en u maatwerk kan leveren.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.