Dorpshuis de Nije Warf

Het dorpshuis.
De Nije Warf is het dorpshuis van Driesum, Wouterswoude en Dantumawoude. Het is een multifunctioneel gebouw waar scholen, verenigingen, organisaties, groepen en andere gezelschappen hun activiteiten kunnen organiseren.
De Nije Warf beschikt over een grote zaal, een ruime serre, een souterrain en bestuurskamer voor vergaderingen, een gezellige bar met terras, een moderne keuken en een ruime sporthal. De Nije Warf heeft een ruim parkeerterrein.

De doelstelling.
Het dorpshuis is een sociaal-culturele instelling. De Nije Warf is in 1992 ondergebracht in een stichting. Het heeft als doelstelling het bevorderen van het totale verenigingsleven en het behartigen van de sociale en culturele belangen in de dorpen. Kortom wij willen graag het kloppende hart van het dorpsleven zijn en blijven.

Het bestuur
De Stichting wordt geleid door het bestuur. Het bestuur zorgt er voor dat de continuïteit van het dorpshuis is gewaarborgd. Zij zorgt er voor dat de hoofdlijnen van het zakelijke gedeelte, waaronder de financiën, vergunningen en al dat soort zaken geregeld zijn. En zij probeert voorwaarden te scheppen waardoor het beheer goed mogelijk is. Het bestuur ziet dus toe op de gang van zaken voor de langere termijn. Natuurlijk kan zij dat niet alleen. Hiervoor zijn nog een aantal personen en commissies even belangrijk.

Het beheer.
De Nije Warf is een stichting die vooral op vrijwilligers draait. Een hele groep met enthousiaste vrijwilligers zorgen voor de schoonmaak, bestellingen, onderhoud en natuurlijk voor de innerlijke mens. Daarnaast beschikt de groep over een netwerk van professionele koks en obers die zonodig worden ingeschakeld.

Wilt u een bijeenkomst, cursus of vergadering houden in de Nije Warf? Dan kunt u contact opnemen met Sieneke van der Meulen of Annie den Hartog. Samen met een team van gemotiveerd personeel/ vrijwilligers zorgen zij voor een vlotte en plezierige organisatie van de gewenste bijeenkomsten en evenementen.

Wilt u gebruik maken van de sporthal? Dan kunt u contact opnemen met Sietse van der Meulen. Hij regelt het beheer en de planning van de sporthal.

Het dagelijks onderhoud.
De planning en het schoonmaken van sporthal wordt gedaan door Sietse van der Meulen. Hij is de man achter de schermen die er voor zorgt dat het terrein en de sporthal er top uitziet. Daarnaast is hij steun en toe verlaat voor de vrijwilligers en de verenigingen die gebruik maken van de Nije Warf. Hij zorgt dat alles klaar staat om te gebruiken. En hij ziet er op toe dat alles gaat en gebruikt wordt zoals het hoort.

Contact

Planning dorphuis
Nije Warf : 0511-42 19 87 (Nije Warf tijdens kantooruren)
Annie den Hartogh : 42 44 61
Sieneke van der Meulen : 06-36 42 70 20

Planning sporthal
Sietse van der Meulen 0511-42 19 87 (Nije Warf tijdens kantooruren)
0511-42 17 37 (thuis tot 21.30)

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.