Euro Funderingen

Euro Funderingen is een dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op stalen buispaal fundaties in beperkte en lastig bereikbare ruimtes. Juist waar de reguliere heibedrijven oplopen tegen hun beperkingen, veroorzaakt door de grootte van hun materieel, komen wij in beeld. Toepassingsgebied: zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Ons heimaterieel is zo ontworpen dat deze op bijna alle locaties kunnen komen waar sprake is van een beperkte werkruimte. Hierbij kun je denken aan heiwerk achter of in woningen, kantoren of loodsen. Ons materieel is uitermate geschikt om via een steeg of door een deur de werkplek te bereiken.

Niet alleen kunnen we in beperkte ruimtes palen aanbrengen voor uitbreidingen of verbouwingen van bestaande panden, maar zijn wij ook de specialist in het funderingsherstel van bestaande bouwwerken. Hierbij kun je denken aan het stabiliseren of het opvijzelen van verzakte panden. De palen brengen wij aan met behulp van een inwendig valblok, deze methode is trillingsarm en is vooral bij bestaande bebouwing gewenst.

Ook zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van grondonderzoeken, zowel in beperkte ruimten als in het “open” veld. Onze minirups kan op bijna alle locaties een sondering voor u uitvoeren.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.