Foto Video Jaap de Boer

Fotografie Jaap de Boer heeft zich gespecialiseerd in het in beeld brengen van de wensen van de klanten. Hier heb je diverse mogelijkheden voor. Wij kunnen fotograferen in onze grote fotostudio of op locatie met bestaand licht of met extra flitslicht. Deze foto’s kunnen in HR en LR resolutie geleverd worden afhankelijk van het doel waar de foto’s voor gebruikt moeten worden. Voor wanddecoratie leveren wij afbeeldingen verwerkt op diverse materialen.
Wij verzorgen bedrijfstrainingen hoe je de digitale camera kunt gebruiken in het bedrijf. Leuk als bedrijfsuitje en zeer leerzaam, ideaal voor het plaatsen van bijzondere foto’s op sociaal media.

Webshop Fryske kadoos
De webshop Fryskekadoos is zondermeer een aanrader. Meer dan 2000 Friese producten van Friese vlag tot Fries biertje kun je hier bestellen. Het pakket wordt binnen 48 uur verstuurd. Zeker een aanrader zijn onze kerstpakketten, met alleen Friese lekkernijen en producten. De samenstelling kan variëren en op uw verzoek kunnen wij een geheel eigen pakket maken. Mocht U zelf een uniek product hebben en dit onder de aandacht van een groter publiek willen brengen neem dan contact met ons op, wellicht kunnen wij U product ook op onze site promoten.

Webshop www.grutskopfriesemeubels.nl
Binnenkort is deze site online. Bijzondere kwaliteitsmeubels geproduceerd door bedrijven in Noord-Oost-Friesland. Verkoop via deze webshop

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.