Koelvisie

Klimaatbeheersingssystemen, voorheen een luxe product, tegenwoordig kan geen woning, kantoor, hotel, bedrijf of overheidsgebouw meer zonder. Koelvisie richt zich specifiek op levering, installatie, reparatie en onderhoud van systemen met betrekking tot klimaatbeheersing voor zowel particulieren, bedrijven als installateurs. Denk bijvoorbeeld aan de innovatieve systemen van Daikin, Fujitsu en Mitsubishi. Voor elk gewenst klimaat biedt Koelvisie een oplossing!

Ervaren bedrijf Door een schat aan ervaring en deskundigheid binnen ons bedrijf is Koelvisie doorgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de klimaatbeheersing en airconditioning. Met alle specialismen in eigen huis kan Koelvisie u een totaalpakket bieden op het gebied van de klimaatbeheersing.

Landelijke dekking én internationaal Koelvisie biedt een goede landelijke dekking. Ook internationaal zijn er diverse projecten gerealiseerd. Met name op de Caraïben heeft Koelvisie diverse projecten succesvol en naar tevredenheid van de opdrachtgevers afgerond. Het vakmanschap en de hoge kwaliteit van afwerken van de door Koelvisie geïnstalleerde systemen hebben er toe geleid dat vele projecten inmiddels zijn gerealiseerd via mond tot mond reclame.

Totaalpakket Mede door kennisuitwisseling van leveranciers van de topmerken en installateurs uit geheel Nederland, kan Koelvisie u een uitgebalanceerd totaalpakket van advies en diensten bieden. Dat gecombineerd met onze flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid maakt Koelvisie ook voor u een gewenste partner.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.