ProWurk

Over ProWurk  |   Beleef mensenwerk

In een wereld waar mensenwerk wordt vervangen door technologie, bewijst ProWurk dat goed personeel onvervangbaar is. Mensenwerk is niet altijd perfect maar komt met ervaring en inzet altijd in de buurt. Wij Matchen, Monitoren en Trainen uw personeel om prestaties te optimaliseren.

Matchen U kunt binnen uw bedrijf of de organisatie waar u werkzaam bent de mooiste strategieën formuleren. Echter valt of staat een strategie met de mensen die ze uitvoeren. ProWurk is uw partner om geschikte kandidaten te recruiten die in uw bedrijfscultuur passen en aansluiten op de strategieën van het bedrijf. Onze expertise ligt op het gebied van Food,Productie en Techniek. Hierin kunnen wij kandidaten plaatsen op basis van Werving & Selectie, uitzending en detachering. Eén van onze krachten is dat wij de Friese arbeidsmarkt door en door kennen en dus weten waar geschikte kandidaten zich bevinden.

Monitoren Van de medewerkers binnen uw bedrijf of organisatie wordt verwacht dat zij servicegericht en gastvrij dienen te zijn voor hun klant, patiënt, burger of gast. ProWurk toetst de mate van gastvrijheid  -en alles wat hier bij komt kijken- bij de medewerkers binnen uw organisatie en gebruikt o.a. de methode MysteryVisitsop een anonieme en discrete manier. Vervolgens rapporteert ProWurk vanuit positief oogpunt, toch zijn we kritisch waar dat nodig is.

Trainen Onthouden en toepassen in het werkveld, daar zou een training voor moeten dienen. Daarom organiseren wij trainingen met leuke verhalen, anekdotes en oefeningen waarin interactie en humor een belangrijke rol spelen. De trainingen worden in de meeste gevallen (afhankelijk van de wensen) op maat gemaakt. Dit kan aan de hand van onze MysteryVisits of knelpunten aangegeven door uw management.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.