RV Advies

Wie is RV Advies?

Renzo van der Veen

Al bijna 30 jaar ben ik werkzaam in de financiële branche, startend in verzekeringen en in de loop van de jaren via de Rabobank ontwikkeld tot gecertificeerd allround financieel adviseur/planner.

In 2020 ben ik op freelance basis gaan werken en vanaf 2024 ben ik gestart met mijn eigen advieskantoor RV Advies Hypotheek en Verzekeringen. Dit doe ik zowel voor particuliere klanten maar ook voor (startende) ondernemers.

Voor mij is belangrijk om via persoonlijk contact met mijn klanten samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn, waarbij de wens van de klant voorop staat. Juist hierdoor kom ik erachter wat de wensen zijn en kan ik een eerlijke en integer advies geven passend voor de situatie van dat moment.

De klant kan van mij verwachten dat ik goed bereikbaar ben voor vragen, snel reageer en alles in het werk stel om een aanvraag af te ronden tot een passend advies. Mijn begeleiding is vanaf het eerste oriëntatie gesprek tot en met de notaris maar ook zeker daarna ben ik voor vragen bereikbaar.

Bovenstaande kan ik volledig onafhankelijk doen, met een keuze uit meer dan 30 geldverstrekkers.

De persoonlijke wensen, rente, voorwaarden en snelheid spelen hier een belangrijke rol in. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen neem dan vooral contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

 

 

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.