S. Heidstra dames & herenkleding

Een begrip voor kwaliteit in betaalbare mode !

Al 55 jaar een begrip in betaalbare mode. Inmiddels een rijke historie en het verleden wordt nog steeds gewaardeerd. “Om een toekomst op te kunnen bouwen moet je het verleden niet vergeten”, zo is de stelling. Dit lukte door met de tijd mee te gaan, door alert te zijn, snel te schakelen en vooral door in contact te staan met de klant. Die insteek hanteerden de inmiddels overleden Sije en Aafke Heidstra al vanaf het begin en dat staat heden ten dage nog altijd garant voor een succesvolle onderneming.

Vandaag de dag biedt Heidstra van dinsdag tot en met vrijdags een prachtcollectie voor dames én heren. In de sfeervolle ruime modewinkel tref je een gevarieerd aanbod aan met mooie actuele kwaliteitsmerken met een prima pasvorm. De verschillende stijlen, zoals sportief, trendy en stijlvol, bieden volop inspiratie voor een nieuwe outfit. “Onze klanten kiezen juist voor de beleving en de sfeer van het shoppen. Het passen van kleding, het voelen van de stof en de pasvorm, het deskundige advies en de service zijn daarbij allesbepalend”, zo stelt ze vast. “Wat nooit verandert, is de naam. Want Heidstra Mode was, is én blijft een begrip. Altijd meegegroeid met de tijd met behoud van kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs”!

Wijziging openingstijden

Wij hebben onze openingstijden aangepast. Onze winkel is in het vervolg gesloten op maandag en op zaterdag! Van dinsdag tot en met vrijdag bent u van harte welkom en staan we graag voor u klaar!

Onze openingstijden zijn nu:

MAANDAG:       GESLOTEN !
DINSDAG:          09.00-12.00 EN 13.00-17.00
WOENSDAG:     09.00-12.00 EN 13.00-17.00
DONDERDAG:   09.00-12.00 EN 13.00-17.00
VRIJDAG:           09.00-12.00 EN 13.00-17.00
ZATERDAG:       GESLOTEN !
ZONDAG:           GESLOTEN !

Geen tijd tijdens de gewone openingsuren? Wilt u toch graag in alle rust en ruimte winkelen op maandagmiddag of op zaterdag? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om op afspraak bij ons te winkelen. Bel (0511-421934) of mail ons.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.