Dokwurk

Dokwurk plaatst mogelijkheden boven beperkingen
Dokwurk voert voor een aantal gemeenten de Participatiewet uit. Dokwurk begeleidt (re-integreert) mensen met een Wsw-indicatie en mensen, die een (bijstands)uitkering ontvangen. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het UWV, de gemeenten en opleidingsin­stellingen. Daarnaast verricht Dokwurk re-integratieactiviteiten, welke zijn overgenomen van de Intergemeentelijke Sociale Dienst van een aantal gemeenten.

Dokwurk biedt kansen
Als ondernemer heeft u behoefte aan gemotiveerd personeel dat van aanpakken weet. Aan een partner waarop u kunt bouwen. Dat is wat Dokwurk u biedt.

In totaal heeft Dokwurk zo’n achthonderd mensen met een beperking aan het werk op het gebied van schoonmaak, hovenierswerk, groenvoorziening, vervoer, administratie, catering, confectie, techniek, industriële verpakking van (dier)voeding of hout- en metaalbewerking. Daarnaast bemiddelen wij een grote groep werkzoeken­den, die getest en zo nodig zelfs getraind zijn om u snel van dienst te kunnen zijn.

Samenwerken biedt voordelen
Door samen te werken met Dokwurk levert u als werkgever een bijdrage aan de samenleving van Noordoost Friesland, Daarnaast voldoet u als bedrijf aan de eisen op het gebied van social return, die overheden stellen bij aanbeste­dingen.

Dokwurk helpt werknemers aan een passende baan en werkgever aan geschikt personeel. Dokwurk werkt samen met u aan een sterkere samenleving. Dokwurk, voor iedereen.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.