sep
20

Startavond seizoen 2018-2019

  • 100
    Capaciteit
  • 0
    Geboekt
  • 100
    Beschikbaar

Restaurant & Partycentrum Old Dutch in De Westereen. Op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen vindt u ons multifunctionele horecabedrijf. Van een heerlijk diner in ons restaurant of op het terras, tot groepsuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten in één van onze mooie zalen. Daarnaast vindt je bij Old Dutch de leukste themafeesten en staat het bekend als een uitstekend buffetrestaurant.
Met vijf verschillende feestzalen en een totale capaciteit van ongeveer 800 gasten kunt u hier met een evenement prima terecht.

Old Dutch verzorgt bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen, buffetten, barbecues en komt desgewenst ook graag bij u op locatie.

Of u nou gezellig met zijn tweeën iets leuks wilt doen, of met een een groter gezelschap, bij Old Dutch vindt u altijd een passend arrangement.
Lopend buffet in Friesland

Wij hebben een groot assortiment aan verschillende lopende buffetten in het buffetrestaurant, bekijk de verschillende mogelijkheden in ons restaurant.

Geen sponsor gevonden!