Nationale Werkbezoekdag

Nationale Werkbezoekdag

Op 22 november 2017 organiseert Stichting DeBroekriem met 1000 bedrijven in Nederland de Nationale Werkbezoekdag. Werkzoekenden krijgen die dag een kijkje in de keuken en organisaties kunnen hun deuren openen om talent te scouten! We willen deze dag bij zoveel mogelijk organisaties onder de aandacht brengen om ze enthousiasmeren zich

vóór 1 november aan te melden via www.werkbezoekdag.nl

Deelname aan de Nationale Werkbezoek Dag helpt de werkzoekende na te gaan waar hij staat. Daarnaast verneemt hij tegelijkertijd waar het bedrijf staat en wat de ontwikkelingen zijn. Mochten er vacatures zijn, dan kan daar ook over worden gesproken. Grijp deze dag aan om in contact te komen met werkgevers bij jou in de buurt of andersom: gebruik deze dag om werkzoekenden een kijkje in de keuken te bieden bij de organisatie waar jij als professional werkt!

De Nationale Werkbezoek Dag staat in het teken van zelf initiatief nemen en participeren. Dit alles door gebruik te maken van de kracht van sociale netwerken. Geen banenmarkt, geen verplichtingen, maar het organiseren van ontmoetingen op kleine schaal, maar met grote slagkracht.

De economie groeit en de werkloosheid daalt. Toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is.

Door een Nationale Werkbezoek Dag te organiseren kunnen werkzoekenden op een positieve manier contacten leggen met professionals die werkzaam zijn in de branche waar ze interesse hebben, dankzij een werkbezoek krijgen ze inzicht in wat er bij desbetreffende bedrijf of publieke instellingen gebeurd. De bedrijven kunnen zich op haar beurt presenteren aan de buitenwereld. DeBroekriem is initiator van de Werkbezoek Dag. DeBroekriem is een netwerkorganisatie voor werkzoekenden en we zien dagelijks dat netwerken ook echt werkt. Juist als werkzoekenden in gesprek komen met professionals uit het bedrijfsleven, ontstaan er vaak onverwachte relevante ontmoetingen.

Vragen over de Nationale Werkbezoek Dag? Neem CONTACT op met Stichting DeBroekriem.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.