SOD bezoekt Elektronicatekoop.nl en Hulpmiddelenstore.com in Veenwouden

VEENWOUDEN – Ondernemers van het SOD waren donderdagavond 19 maart 2015 uitgenodigd om een presentatie bij te wonen over Elektronicatekoop.nl en Hulpmiddelenstore.com in Veenwouden. Ondernemers konden hier naar een interessante presentatie luisteren van Freek van Dijk en Marco Bosgraaf over het ontstaan van het bedrijf en over vindbaarheid op internet.

Ontstaan Radio Matrix en Elektronicatekoop.nl Alle gasten werden welkom geheten door de eigenaar van beide webshops: Freek van Dijk. De heer van Dijk is al sinds 1980 actief in de elektronicabranche, wat vroeger allemaal begon in Leeuwarden. In 1980 werd de eerste winkel geopend in Heechterp, waar begonnen werd met de verkoop- en reparaties van televisies en radio’s. In 1985 tot 1990 groeide het bedrijf snel, waardoor een nieuw pand wenselijk was. Dit pand werd gevonden aan de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden, waar tot 2010 het begrip Radio Matrix was gevestigd. Na de verkoop van het pand is de verkoop volledig overgegaan op het internet, onder de naam Elektronicatekoop.nl.

Wegwijs op het internet Na dat er volledige focus op het internet was, kwamen er totale andere verkoopmethodes bij kijken. Een groot deel daarvan is: hoe word je gevonden op het internet? Marco Bosgraaf hield hier een presentatie over. Hij vertelde in grote lijnen hoe je wordt gevonden en wat de beste methodes daarvoor zijn. Hoe scoor je het beste in Google en wat moet je daarvoor doen? SEO (zoekmachine optimalisatie) speel hierbij een grote rol. Hoe val je op tussen al die andere webshops en waar moet je in profileren? Al met al: een zeer interessante presentatie.

Opzetten nieuwe webshop Hulpmiddelenstore.com Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe webshop: Hulpmiddelenstore.com. In deze webshop zal alles op het gebied van hulpmiddelen worden verkocht. Van commodestoelen tot oprijplaten, alles is er verkrijgbaar. De webshop is maandag 23 maart 2015 officieel gelanceerd.

Waar gevestigd? Elektronicatekoop.nl en Hulpmiddelenstore.com zijn gevestigd aan de Hellingstraat 3 in Veenwouden op industrieterrein De Zwette. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 0511 – 47 74 99 voor Elektronicatekoop.nl en 0511 – 47 56 83 voor Hulpmiddelenstore.com van 8:30 uur tot 16:30 uur. Bestellingen kunnen worden afgehaald op locatie.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.