Stimulering Regeling Energieproductie

Stichting Synnovem uit Dokkum heeft van de provincie Fryslân opdracht gekregen om ondersteuning te geven aan het provinciaal beleid om investeringen in duurzame energie te bevorderen. Meer investeringen in duurzame energie door Friese bedrijven jaagt innovatie aan en zal de provinciale economie structureel versterken.

Eén van de mogelijkheden om dit te bereiken is gebruik te maken van de SDE+ regeling. Deze lucratieve landelijke subsidieregeling geeft zekerheid – over een periode van maar liefst 15 jaar – dat investeringen economisch rendabel worden. Uiteraard is één en ander wel afhankelijk van de businesscase.

Wij sturen u bij deze mail een bijlage mee waarin de regeling op hoofdlijnen wordt uitgelegd. De SDE+ regeling sluit op 18 december. Om te kunnen profiteren moet er op korte termijn worden gehandeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting Synnovem uit Dokkum via info@synnovem.nl.

Wij willen u namens de provincie Fryslân graag op weg helpen bij het realiseren van rendabele investering in duurzaamheid. Door op onderstaande link te klikken vindt u meer informatie over deze regeling!

SDE PLUS regeling

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.