Vanaf september organiseert het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân miniMasters

In samenwerking met de Rabobank, twee nieuwe miniMasters: de miniMaster Ondernemers en de miniMaster Winkelgebieden.

Per miniMaster kunnen 20 ondernemers deelnemen.

Al 35 ambitieuze ondernemers namen vorig jaar en dit jaar deel aan de miniMaster Ondernemers van het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI). In het kader van een lerend ondernemersnetwerk organiseert het KEI vanaf september opnieuw de miniMaster Ondernemers en daarnaast, gericht op de retail, de miniMaster Winkelgebieden. 

Sparren en leren
De KEI miniMasters laat ondernemers inspelen op de economische, sociale en technische ontwikkelingen die gaande zijn. Hiermee breiden de deelnemers hun kennis uit, bouwen zij aan een relevant netwerk en komen zij los van de waan van de dag. Een mooie kans om nieuwe kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

miniMaster Winkelgebieden
Het is mogelijk én belangrijk om als winkelgebied aantrekkelijk te blijven voor zowel de consument als ondernemers. Inspelen op de huidige ontwikkeling en de lokale samenwerking van ondernemers, ondernemersverenigingen en gemeenten is hierbij van belang. Deze miniMaster gaat onder andere in op retail trends, citymarketing, het winkelplan en klantgerichtheid voor de toekomst. Het programma is daarom niet alleen aantrekkelijk voor ondernemers, maar voor alle betrokkenen in de winkelgebieden.

miniMaster Ondernemers
Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen gaan snel. Deze miniMaster biedt inzicht op welke trends ondernemers kunnen inspelen en hoe gezorgd kan worden voor financiële continuïteit en groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten, onder meer op het gebied van strategisch management, alternatieve financieringsvormen en ondernemen in een digitale wereld, die direct in de praktijk toegepast kunnen worden.

Het programma

De miniMaster is een samenwerking tussen het KEI, Rabobank Drachten Noordoost Friesland en de Coöperatiefabriek. Het programma bestaat uit acht avonden die elk vier uur duren. Het hele programma omvat daarmee circa vier maanden. Onder leiding van een ervaren praktijkdeskundige wordt elke bijeenkomst een essentieel aspect van ondernemen behandeld. Naast expertise en inzicht bouwen deelnemers met de miniMasters een effectief netwerk op.

Vragen en aanmelden
Meer weten over de miniMasters? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Kennismakelaar van het Lerend Ondernemersnetwerk bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie