Groeien als ondernemer? Volg de miniMasters!

Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Van het leveren van een onderscheidend en relevant aanbod aan hun klanten, en het boeien en binden van medewerkers, tot het maken van de juiste keuzes. Dat vraagt veel van hun zakelijk en persoonlijk leiderschap. Om hen daarin te ondersteunen, organiseert het Kennis- en Innovatiehuis Noordoost Fryslân (KEI) uit Buitenpost vanaf 20 januari 2020 een nieuwe editie miniMaster Ondernemers.

Sparren en leren
Al 35 ambitieuze ondernemers en managementondersteuneers deel aan de miniMaster Ondernemers van het KEI. De miniMaster biedt inzicht op welke economische, sociale en technische trends zij kunnen inspelen en hoe gezorgd kan worden voor financiële continuïteit en groei. Deelnemers krijgen praktische handvatten die direct in de praktijk toegepast kunnen worden, onder andere op het gebied van persoonlijk leiderschap, social media, personeel, financieel management, strategie en innovatie. Hiermee breiden de deelnemers hun kennis uit, bouwen zij aan een relevant netwerk en komen zij los van de waan van de dag. Een mooie kans om nieuwe kennis en inzichten op te doen door met praktijkdeskundigen en andere ondernemers te sparren over de toekomst.

Vragen en aanmelden
Meer weten over de miniMasters? Neem dan contact op met Kristyna van der Laan, Kennismakelaar van het Lerend Ondernemersnetwerk bij het KEI. Zij is bereikbaar via secretariaat@keinof.nl of 0511-760009.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie