Accon avm adviseurs en accountants

Over ons

acconavm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Onze belofte aan u

  • Wij staan naast u in uw bedrijfsvoering en zijn net zo ondernemend en ambitieus als u
  • Wij denken met u mee en fungeren als uw persoonlijke klankbord
  • Wij zijn altijd dichtbij en nauw betrokken bij wat u inspireert en motiveert

De doorgaande ontwikkeling van de kenniseconomie vraagt om een continue ontwikkeling van het dienstenpakket van acconavm als advies- en kennisorganisatie.

In de toekomst zal de vraag van de klant zich steeds meer toespitsen op de interpretatie van zijn cijfers en het adviseren op basis van die interpretatie. Dat betekent dat de accountmanager een steeds belangrijkere rol en functie voor de klant krijgt. Door te luisteren naar de klant, proactief te adviseren en gebruik te maken van de enorme hoeveelheid deskundigheid die bij acconavm aanwezig is, zal de klant onze meerwaarde ervaren.

Naast ondernemende klanten zullen dan ook de ondernemende, ambitieuze werknemers zich bij acconavm thuis voelen. Samen maken wij het verschil.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.