Fysio Dokkum Damwoude

Fysio Dokkum-Damwoude is een fysiotherapie praktijk met een breed spectrum van zorg aanbod. U kunt onder het tabblad specialisaties teruglezen welke behandelmethoden en therapieen we aanbieden.

Alle leden van ons team zijn hoog opgeleide therapeuten en we hebben kwaliteit van zorg- en dienstverlening hoog in ons vaandel staan! Daarom gaan onze therapeuten regelmatig naar bij- en nascholingen en staan ze allemaal ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapeuten en hebben ze een BIG registratie.

We richten ons vooral op mensen die problemen ondervinden in het dagelijks functioneren doordat hun lijf in het bewegen niet doet wat er gevraagd wordt. Of dat nu komt doordat u geopereerd bent, omdat u overgewicht hebt of omdat u een blessure of ziekte hebt die u in uw bewegen belemmert, of om een andere reden, wij hebben voldoende expertise in huis om u weer op weg te helpen!

We onderhouden een nauw contact met uw huisarts, specialist of andere behandelaars. Dat is belangrijk om u de best mogelijke zorg te kunnen garanderen!

Kortom, voor al uw bewegingsgerelateerde klachten en soms meer, bent u voor uw zorg en behandeling bij ons aan het juiste adres!

We zien uw afspraak graag tegemoet, zodat u snel verder kunt met datgene wat belangrijk voor u is!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.