Houthandel Barkmeijer

Over Barkmeijer Houthandel BV

Welkom bij Houthandel Barkmeijer, groothandel in hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren voor de professionele verwerker. Het doel van deze site is om u met ons en onze produkten bekend te maken. U vindt op deze site ons leveringsprogramma met produktinformatie. Tevens kunt u meer vinden over onze mogelijkheden om het hout machinaal te bewerken. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, leveren wij het naaldhout onder KOMO-keur. Meer informatie over onze keurmerken.

Graag stellen wij ons kort aan u voor

Houthandel Barkmeijer is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring in hout en plaatmateriaal. Hierdoor is het bedrijf gestaag gegroeid tot de sterke speler op de regionale markt voor hout, plaatmateriaal, isolatie en deuren.

De grote kracht van Barkmeijer is de zelfstandigheid van het bedrijf. Door de korte lijnen ontstaat een flexibele en daadkrachtige organisatie waar de klant direct van profiteert. Persoonlijk contact is hierbij een belangrijk speerpunt. Wij streven dan ook naar een lange-termijn-relatie met onze klanten, waarbij kwaliteit, service en vertrouwen de kern vormen.

Voor het afhalen van materialen kunt u bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 7.15 – 16.15 uur.
Ons kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.15 – 17.00 uur.

 

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.