Hekstra BV

Wij zijn Hekstra en we zeggen het maar meteen: we bouwen graag op onze manier. Als bouwers, rietdekkers, dakmeesters en vakmannen in prefab, zijn we anders, meedenkend, houden we van uitdaging, maar hebben we ook altijd aandacht voor elkaar.

Wij werken niet graag binnen de kaders, regels en een bestaande tekening. Wij doen zaken vanuit het hart en bouwen daarom ook niet een huis van stenen of hout, maar een thuis voor Henk en Jasmijn. Want een thuis, daar begint het allemaal mee. We denken mee in de wensen van de klant, zoeken de beste oplossingen en verbinden ons met experts om het beste resultaat neer te zetten. Want er is één ding wat wij graag niet willen en dat is dat men over vijf jaar zegt: “hadden we het maar anders gedaan..”

Wij zoeken de uitdaging op en komen met oplossingen die men bijvoorbeeld nog niet eerder tot de mogelijkheden zag. Maar we willen de klant ook kennis laten maken met andere materialen. We inspireren graag! We willen echt het beste voor onze klanten en daarom pakken we het aan op onze manier. We willen de klant met ons verbinden en laten verwonderen. Samen bouwen aan een thuisgevoel!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.