Hellinga Soepboer assurantiën

Over ons

Hellinga Soepboer is in 2005 ontstaan uit de krachtenbundeling van twee Dokkumer kantoren Hellinga Assurantiën en Soepboer Assurantiën. Het kantoor bestaat uit 10 medewerkers, waaronder 4 firmanten. Vanuit onze vestigingsplaats Dokkum, bedienen wij klanten in heel Noord Nederland. We zijn aangesloten bij branchvereniging Adfiz, een extra zekerheid voor u!

Hellinga Soepboer wil u graag adviseren op basis van onafhankelijkheid, deskundigheid en vertrouwen. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten schade- en levensverzekeringen, hypotheken, mediation en financieringen, zowel voor particulieren als bedrijven. Met onze specialistische kennis op deze gebieden willen wij u met raad en daad u terzijde staan en u ontzorgen.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Of u particulier bent of ondernemer, u bent bij ons aan het juiste adres. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten al vele jaren klant bij ons zijn.

Maak kennis met ons en onze diensten en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.