Sake Store

Sake Store is al bijna 45 jaar een bekende fashionketen in het noorden van het land. Sake Store staat voor de nieuwste trends in fashion & footwear met een groot jeansassortiment. Eigenwijze mode van goede merken voor jong en oud. Onze winkels onderscheiden zich door een moderne inrichting, eigentijdse presentaties, eerlijk advies en goede service in een persoonlijke sfeer.

Op dit moment hebben wij 14 Sake Stores verspreid over de provincie Friesland. Met leuke betaalbare merken voor dames, heren en kinderen, merken voor de heren zijn o.a. Jack & Jones, No-excess, Black Bananas en Cars, voor de dames zijn dat o.a. Only, Geisha, Sozo, Vero Moda en Lofty Manner, en voor jongens en meiden zijn dat o.a.; Only kids, Black Bananas, No Bell en Name-it.

Naast deze 14 Stores kun je natuurlijk ook online shoppen bij Sake Store. Op onze site vind je de collectie die in de winkels hangt, maar ook outfitinspiratie voor dames, heren, jongens en meisjes. Ook vind je online een outlet en je blijft via onze fashionblogs op de hoogte van de laatste trends! Wij zijn uiteraard ook te volgen via instagram, facebook en TikTok,  en je kunt je aan melden voor onze nieuwsbrieven zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste fashion, leuke events en acties!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.