Groepenavond 7 juni 2012 Bonifatius de Musical

Betreft: uitnodiging personeelsvereniging voor groepenavond 7 juni Bonifatius de Musical

Geachte personeelsvereniging,

754 na Chr.: een Engelse bisschop trekt naar het ruige land van de heidense Friezen. Hij zal hen de waarheid wel even vertellen. Maar op reis naar het verre Friesland botst zijn waarheid met de werkelijkheid van macht, hartstocht en traditie. Dilemma’s volgen elkaar in hoog tempo op. Hij moet keuzes maken…

De beeldschone non Lioba, de sluwe bisschop Hildegar van Keulen, zijn impulsieve leerling Sturmius en de strijdbare Friese Alrun maken het nemen van de juiste beslissingen extra moeilijk. De strijd tegen de Friezen is ook een strijd met zichzelf. Hoe kan hij kiezen tussen geloof, passie en de liefde?

Bonifatius de Musical is een meeslepend drama over de strijd tussen geloof en culturen; geïnspireerd op historische feiten, gegoten in een verhaal vol intriges, hartstocht en persoonlijke dilemma’s.

Beleef het mee waar het zich destijds écht heeft afgespeeld. Van 1 tot en met 10 juni in de Bonifatiuskapel in Dokkum. Een inspirerende avond, dat is wat u en uw gezellen te wachten staat. Samen geniet u van uniek locatietheater van hoog niveau. Bonifatius de Musical is een theaterspektakel dat u van begin tot eind niet meer loslaat. Maak de avond helemaal compleet met catering geheel in stijl!

Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een speciaal aanbod op donderdag 7 juni aanstaande. Met kortingen voor groepen tot wel 25% op de reguliere entreeprijs en diverse mogelijkheden voor catering.

Ook profiteren van deze extra korting? Reserveer dan vandaag nog uw kaarten via reservering.bonifatiusmusical@gmail.com . Uw wensen omtrent catering kunt u ook via dit adres aan ons doorgeven. Kijk voor de tarieven op onze website (arrangementen/specials) www.bonifatiusdemusical.nl. Wij wensen u een inspirerende avond uit en verwelkomen u graag in juni bij Bonifatius de Musical!

Namens Stichting 754, Rudolf J. Boersma

Voorzitter Stichting 754

www.bonifatiusdemusical.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.