Architecten Bureau Puur

BUREAU PUUR is een jong en ambitieus architectenbureau, gevestigd in Damwâld. Bureau Puur staat onder leiding van architect Arjen van der Schaaf, die 20 jaar ervaring heeft in nieuwbouw en verbouw van zorg, utiliteit en woningbouw, en vooral in combinaties daarvan, in heel Nederland.

Bureau Puur ontleent haar naam aan de wens, om alle aspecten van het vak architectuur vanuit een ‘puur’ standpunt te benaderen. ‘Puurheid’ is de drijfveer achter alle ontwerpen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Daarnaast speelt ook duurzaamheid een steeds belangrijkere rol. Lees hier meer over de visie van Bureau Puur.

U kunt bij Bureau Puur terecht voor een scala aan diensten op het gebied van nieuwbouw of verbouw. Bureau Puur kan enkel een ontwerp voor u maken, maar kan u ook begeleiden in het totale traject van ontwerp, bouwaanvraag, bestektekeningen, werktekeningen, directievoering of esthetische bouwbegeleiding. Lees hier meer over de diensten van Bureau Puur.

Op deze site vindt u een selectie van de projecten en opdrachtgevers. Bureau Puur werkt voor zowel particulieren, bedrijven als de overheid. Het bureau heeft ruime ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw en de zorgsector. Maar zeker ook in de combinaties daarvan.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.