De Taxateur en aankoopspecialist

De bedrijfsnaam op zich zegt al voldoende, ons kantoor houdt zich bezig met taxaties van onroerende zaken en verleent haar diensten bij aankoop van onroerende zaken. Dit alles door een gerenommeerd en gecertificeerd (RMT) makelaar-taxateur.

Na bijna twintig jaar ervaring in de sector, waarvan de laatste zes jaar als beëdigd makelaar, startte mevr. G.Y.(Gerda) Zijlstra in 2005 haar eigen kantoor: De Taxateur & aankoopspecialist.

Het betreft hier een eenmans(vrouw)zaak, waarbij persoonlijk kontakt hoog in het vaandel staat. Dus altijd meteen de juiste persoon aan de telefoon!

Onze moderne manier van werken bespaart kosten, hierdoor kunnen wij scherpe tarieven presenteren (kijk bij taxaties en aankoop).

Ook hebben wij een keuzemenu, waarbij u zelf bepaald welke diensten wij voor u mogen verrichten, de tarieven zijn gespecificeerd per dienst, kijk voor meer informatie bij aankoop.

De taxateur en aankoopspecialist kent door haar lange ervaring de markt als geen ander. Juist nu zich steeds meer aanbieders op de markt bewegen bemerken wij de behoefte aan een gedegen, vakbekwaam advies en persoonlijke service op maat.

Bij een huis kopen zijn zowel financiële, organisationele als persoonlijke belangen gemoeid. Om te voorkomen dat u voor onvoorziene verrassingen komt te staan is de begeleiding van een zakelijk specialist in dit proces geen overbodige luxe. Gegarandeerd dat wij onszelf terugverdienen en het u dus alleen maar geld bespaart.

Wij verrichten taxaties die zich onderscheiden door snelheid, nauwkeurigheid en uiterste bekwaamheid, tevens gelden er speciale prijsafspraken.

Ons werkterrein beslaat de hele provincie Friesland, maar ook voor opdrachten buiten de provincie worden wij regelmatig benaderd en staan we graag voor u klaar.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.