Focus Financieel Beheer

Focus Financieel Beheer is een klein bewindvoerderskantoor van Jeltsje Reitsma en richt zich op de beschermingsmaatregel bewindvoering en daarnaast budgetbeheer.

Focus Financieel Beheer richt zich op de verantwoording en regie van de financiële zaken voor mensen die dit zelf (tijdelijk) niet kunnen door uiteenlopende redenen en waarvoor de beschermingsmaatregel bewindvoering nodig is. Daarbij wil Focus Financieel Beheer zorg dragen voor een vertrouwd en veilig financieel beheer.

Samen brengen we uw financiële situatie in kaart en kijken we wat u nodig heeft. Naast de financiële ondersteuning heeft Focus Financieel Beheer oog voor de zaken rondom uw financiële situatie. Financiële problemen ontstaan vaak niet zomaar.

Focus Financieel Beheer vindt het van belang om te kijken naar de persoonlijke situatie en of er nog andere ondersteuning nodig is. Het belangrijkste is dat u stabiliteit krijgt en blijft houden op financieel gebied. Hierdoor kunt u zich richten op andere zaken

Ik streef naar een sociale en menselijke manier van benaderen en sta open voor uw wensen en mogelijkheden. Zo wil ik ervoor zorgen dat uw situatie weer stabiel wordt en blijft, zodat u weer een toekomstperspectief krijgt zonder financiële zorgen.

Verzekerd van een vertrouwd bewind bij Focus Financieel Beheer

Focus Financieel Beheer legt als bewindvoerder jaarlijks verantwoording af aan de kantonrechter en Focus Financieel Beheer voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de rechtbank.

U bent er dan ook van verzekerd dat uw geldzaken vertrouwd en vakkundig worden geregeld!

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.