Taxicentrale N.O.F.

Taxi-en Touringcarcentrale Noord Oost Friesland (Taxi NOF) is een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor alle denkbare soorten personenvervoer. Onze klanten bevinden zich in heel Friesland en soms daarbuiten. Voor hen rijden wij door heel Nederland en desgevraagd ook naar het buitenland. Klik hier voor een overzicht van verschillende soorten vervoer.

Het Schipholvervoer neemt binnen Taxi NOF een speciale plaats in. Taxi NOF is op dit gebied de grootste vervoerder in Friesland en kan daardoor zeer scherpe prijzen hanteren. Klik hier voor de rekenmodule of om direct te online te boeken.

Taxi NOF beschikt over een goed onderhouden wagenpark met verschillende types voertuigen, zoals luxe auto’s, stationwagons, 8-persoonsbusjes, rolstoelbussen, een midi- touringcar en 10 speciaal uitgeruste bussen voor Openbaar Vervoer (Fryskers).

Belangrijker nog dan de wagens zijn zonder twijfel de chauffeurs. Taxi NOF prijst zich gelukkig te kunnen beschikken over een groep van circa 110 enthousiaste en vakbekwame taxi- en touringcarchauffeurs.

Onze chauffeurs worden aangestuurd door een team van ervaren en stressbestendige centralisten. Zij bemannen de centrale van 6:00 uur ’s morgens tot 24:00 uur ’s avonds. Maar ook in de nachtelijke uren is er altijd iemand van Taxi NOF bereikbaar.

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.