Finalisten Ondernemersprijs Noordoost Friesland bekend

De drie finalisten die vrijdag 22 juni aanstaande op het terrein van het Concours Hippique Dokkum zullen strijden om de Ondernemersprijs Noordoost Friesland zijn bekend! HCR de Posthoorn uit Dokkum, Vellema Installatietechniek uit Hallum en Faber Telecom & Data uit Dokkum, zijn door de voorselectie gekomen. Tien bedrijven uit regio Noordoost Friesland hadden zich aangemeld als kandidaat voor de ondernemersprijs.

Bedrijfsbezoek door deskundige jury
Vrijdag 1 juni heeft de jury een bedrijfsbezoek gebracht aan de drie finalisten. De jury bestaat dit jaar uit: Piet Adema (waarnemend burgemeester gemeente Achtkarspelen), Hans Konst (Gedeputeerde Provincie Fryslân), Geesje Duursma, De Pleats (winnaar 2010), Eric Nicolai (Rabobank Noordoost Friesland) en Wouter de Groot (Kamer van Koophandel). Dit bedrijfsbezoek is doorslaggevend voor het winnen van de Ondernemersprijs.

Kom vrijdag 22 juni naar de uitreiking?
Naast de uitreiking van de ondernemersprijs is deze avond een uitstekend netwerkmoment voor ondernemers en bestuurders uit Noordoost Friesland. Wilt u deze netwerkavond bijwonen? Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@ondernemersprijsnoordoostfriesland.nl. Net als voorgaande jaren wordt er een spraakmakend entertainmentprogramma verzorgd. Uiteraard zijn er tijdens de feestelijke finaleavond voorzieningen getroffen om het EK voetbal op groot scherm te volgen als Nederland speelt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.